RentBuddy software overzicht

RentBuddy
software-overzicht

Het RentBuddy basispakket bestaat uit:

RentBuddy wil jouw verhuurbedrijf een zo compleet mogelijk pakket aanbieden. Daarom hebben wij er voor gekozen om het basispakket van RentBuddy te voorzien van zoveel mogelijk functionaliteiten. Het ‘basispakket’ van Rentbuddy is te allen tijde uit te breiden met extra modules, diensten, app’s, diverse Koppelingen en API’s.

RentBuddy software is een Windows client applicatie waarmee wij alle kracht van jouw werkplek optimaal kunnen benutten en ondersteuning bieden voor het gebruik maken van meerdere monitoren.

Indien u gebruik maakt van een Apple / IOS product, dient u toegang te krijgen tot een Windows omgeving. 
Hiervoor zijn diverse oplossingen mogelijk zoals Parallels Desktop, VMware, RDP.
Raadpleeg uw systeembeheerder wat voor u het beste gerealiseerd kan worden.

Modules

RentBuddy Basispakket kan uitgebreid worden met diverse (geavanceerde) modules. Deze kunnen ervoor zorgen dat jij meer uit RentBuddy kunt halen en dat eventuele externe software partijen volledig vervangen kunnen worden door het totale ERP pakket van RentBuddy Rent! 

Koppelingen en API's

Het koppelen aan software en diensten van derden is tegenwoordig een standaard vraag in de markt.
Ook al zijn wij van mening dat ‘eiland-automatisering’ moet worden voorkomen, RentBuddy ondersteunt uiteraard ook diverse specialistische koppelingen en maakt altijd gebruik van de nieuwste moderne technieken. Voor meer informatie over de koppelingen en API’s verzoeken wij je om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. 

Enkele partners waarmee wij reeds koppelen:

Uw bankmutaties direct in RentBuddy

- Iedere bankmutatie met een druk op de knop geactualiseerd en voor jouw beschikbaar
- Laat RentBuddy Finance jouw bankmutaties zoveel mogelijk automatisch verwerken
- Betalingen van je debiteuren, vaste maandelijkse mutaties en crediteuren zonder verdere aanpassingen

Ponto koppelt RentBuddy aan tientallen banken in even zoveel landen vanaf € 4,- per maand

Neem contact op met Ponto
Klik Hier

Payt.com debiteurenbewaking

- Snellere debiteuren betalingen tot wel 30% sneller
- Volledig geautomatiseerde koppeling van je verkoopfacturen en saldi
-Laat Payt je facturen, herinneringen, aanmaningen, incassi automatisch versturen
- Bied tevens de mogelijkheid de facturen middels IDEAL te laten betalen

Debiteurenbewaking zonder zorgen

Neem contact op met Payt
Klik Hier

Exact Online koppeling

- Stuur je PDF facturen en journaalposten naar Exact online
- Maak nieuwe debiteuren automatisch aan in Exact na het factureren

Exact Online

RentBuddy is geen Exact software partner. Onze export is gebaseerd op de Open API koppeling met Exact.
Ondersteuning op Exact wordt door ons niet verleend en wij adviseren u dit vooraf met jouw Exact Partner of accountant te overleggen.
Klik Hier

App's

Steeds meer handelingen worden verrichten via een telefoon of tablet.
Informatie over projecten, planning en voorraad moeten direct voorhanden zijn en dus heeft RentBuddy App’s ontwikkeld, die dit mogelijk maken. Voor meer informatie over onze App’s, verzoeken wij je de desbetreffende pagina te bezoeken of contact op te nemen met onze verkoopafdeling. 

Implementatie

Als men eenmaal klant is geworden heeft men recht op een “kick-off”. Dit houdt in dat een RentBuddy Consultant bij jou en je medewerkers op locatie de basis instructies komt geven; hoe te werken met het pakket en hoe men het beste bij de implementatie met de data om kan gaan.  Dit persoonlijk contact onderscheid ons juist van de abonnementleveranciers.

Los hiervan is het te allen tijde mogelijk om gaande de rit extra consultancy en begeleiding aan te vragen. Een van onze consultants komt dan bij jou langs. Tevens geven wij regelmatig ‘in house’ opleidingen of kom jij met je key-users bij ons langs voor persoonlijk advies, over welk onderwerp dan ook!

 

Cloud en/of On-premise

RentBuddy biedt jou de mogelijkheid om de Database (SQL) en documenten  volledig in de cloud te hosten. Daarnaast is het ook mogelijk om alles in eigen beheer op eigen servers te draaien. Meer informatie over Cloud en/of On-premises kan je nalezen op deze website. Uiteraard kan je ook contact opnemen met onze verkoopafdeling voor meer informatie. 

 

Licenties Concurrent Users:

Ongeacht het gebruik van alleen het RentBuddy basispakket, of dat
deze uitgebreid is met extra modules, diensten, apps, API’s of koppelingen,
te allen tijde kan de gebruiker kiezen tussen twee typen Licenties.

RentBuddy is er in een Full- en Small Licentie. Met de Full Licentie kan de RentBuddy gebruiker in principe alles! Hij of zij kan data invoeren, wijzigen en verwijderen. Het is aan jouw systeembeheerder die, d.m.v. autorisatie, kan bepalen wat iedere individuele gebruiker in het systeem wel en niet mag.

Met de Small Licentie kan de RentBuddy gebruiker in principe alle data uitlezen. Men kan in grote delen van de software geen data invoeren, wijzigen of verwijderen. Operationele zaken zoals bijvoorbeeld in het magazijn pak-, retour- en mancobonnen uitdraaien blijft wel mogelijk! Ook kan men vaak de persoonlijke data beheren zoals urenregistratie, onkostendeclaraties etc. Daarom wordt de Small Licentie met name gebruikt voor magazijnmedewerkers en ondersteunende crew. 

Beide Licentie typen zijn gebaseerd op de methode “Concurrent Users”, hetgeen betekent dat de licentie niet aan een persoon gebonden is.
Elke licentie, die gebruikt wordt door een persoon, neemt één licentie in beslag, oftewel die licentie kan op dat moment niet meer gebruikt worden door een ander gebruiker. Als de gebruiker eenmaal uitlogt, komt deze licentie weer vrij voor een ander medewerker. Handig als jij parttimers in dienst hebt. Op deze manier kan men bij verschillende werktijden elkaar aflossen en dus met slechts één licentie werken!  Bij aanschaf bepaal je dus hoeveel personen er maximaal gelijktijdig gebruik moeten maken van RentBuddy.