Offertes uitbrengen

Het versturen van je offertes moet eenvoudig en goed gebeuren. Een duidelijk overzicht van eerder aangemaakte offertes is van groot belang. Naast je eigen offertes kun je ook indien gewenst inzage krijgen in de offertes van je collega’s.

Offertes uitbrengen

Het versturen van je offertes moet snel, eenvoudig, maar ook goed gebeuren. Een duidelijk overzicht van eerder aangemaakte offertes is van groot belang. Een unieke en mooie offerte-layout is een onderdeel van jouw totale uitstraling naar buiten toe.  Met onze ingebouwde uitgebreide tools kan je offertes zo uitgebreid maken als je zelf wil en in een stijl zoals jij die kunt bedenken. Beperkingen kennen we (bijna) niet.

Eigen layouts

Wanneer je een offerte gaat uitbrengen, wil je dit zo professioneel mogelijk doen. De uitstraling van jouw offertes is immers jouw  visitekaartje? Daarom bieden wij GRATIS voor onze klanten een uitgebreide rapportage/ layout ontwikkeltool aan. Deze zit standard in de RentBuddy App! Steeds meer klanten willen geen waslijst aan artikelen tonen, maar een mooie presentatie geven in PDF. Een tool met vrijwel oneindig veel mogelijkheden is hiervoor de oplossing.
RentBuddy kent geen beperkingen op het aantal layouts die u wilt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide offerte, een beknopte offerte, offerte met alleen een beschrijving of een offerte met alle detailgegevens en complete sfeer. Vaak kun je aan een layout zien met welke software de gebruiker werkt. Dat zal bij RentBuddy absoluut niet het geval zijn. 

Orderregels verbergen/ zichtbaar maken per project

Tijdens het maken van je verhuurprojecten of in één van onze andere projectmodules kan je offertes of facturen zo aanpassen, dat je zelf precies kan aangeven welke artikelregels er wel of niet afgedrukt moeten worden. Dit is geheel naar eigen smaak te ontwikkelen met de rapportage/layout ontwikkeltool.

Tekstsjablonen

Jouw offertes kan je voorzien van tekstsjablonen, afbeeldingen, grafieken enz.
Tijdens het versturen van jouw offerte kan je direct de Algemene Voorwaarden meesturen bijvoorbeeld, maar ook specifieke documentatie kan per offerte meegestuurd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bouwtekeningen, Locatie-foto’s enz. 

Offerte meerdere talen (Internationaal)

Alle offertes en facturen kunnen internationaal ingezet worden.
Dat betekent dat je jouw layout direct kunt vertalen binnen één en dezelfde layout. Je hoeft dus niet voor iedere taal een nieuw layout-bestand aan te maken, maar kan dit slechts in één layout verwerkt worden. Zo kunnen eventuele wijzigingen in de opmaak van jouw layouts ook direct op één plek verwerkt worden.

Digitaal ondertekenen

Met de extra module RentBuddy DigiSign kan je ervoor zorgen dat de offertes digitaal ondertekend kunnen worden door jouw klant bij een akkoord d.m.v. ons eigen systeem “Offertetekenen.nl“. De webpagina is in geheel eigen stijl op te maken, zodat jouw huisstijl doorgevoerd kan worden op de site.

Opdrachtbevestiging

Wanneer er een offerte is ondertekend, heb je de mogelijkheid om een opdrachtbevestigingsmail te sturen naar de opdrachtgever. Hierbij is het optioneel of daar een speciale layout aan toegevoegd dient te worden. Een opdrachtbevestiging kan ook direct gestuurd worden, zonder dat hier voorafgaand een offerte is verstuurd. Het digitale ondertekenen is zo gemaakt,  dat je het ondertekenen ook kunt gebruiken voor een opdrachtbevestiging.

Tekstregels, pagina-einden, witregels

Een offerte moet heel duidelijk zijn voor jouw klant. Het toevoegen van eigen tekstregels en/of witregels kan helpen om het overzichtelijk te houden. Tevens wil je soms een deel van de artikelen op een nieuwe pagina laten beginnen. Met het toevoegen van een pagina-einderegel is dat zo geregeld.  Hiermee voorkomt RentBuddy dat zo min mogelijk te zien is dat jouw offerte snel is opgemaakt maar dat je aandacht hebt besteed aan de offerte. 

Groeperen van artikelen op offerte

Tijdens het vastleggen van orderregels in een project, kan RentBuddy automatisch de artikelen indelen op basis van zelf gemaakte artikelhoofdgroepen.

Iedere offerte die je maakt, heeft dan in principe dezelfde volgorde en indeling van orderregels. Bijvoorbeeld je offerte begint altijd met Geluid, Video en daaronder je personeel en transport
Wij hebben het zo gemaakt dat je per project de groepering aan en uit kan zetten.

Taken (Tabbladen binnen je project)

Het toepassen van taken binnen een project heeft vele voordelen.
Zo kan je taken inzetten voor meerdere area’s/locaties/zalen binnen hetzelfde project.  Het kan ook ingezet worden om het personeel/transport duidelijk te onderscheiden van de materialen.
Ook kunnen de taken worden ingezet om opties aan te bieden.
Onze klanten zijn erg creatief als het gaat om het toepassen van de taken. Een zaal dupliceren naar zaal 2? Taken kunnen eenvoudig worden gedupliceerd.

Beheer jouw projecten sneller
dan voorheen

De meest complete ERP
oplossing voor de verhuurbranche

RentBuddy CRM mag zich meten met gerenommeerde CRM applicaties en koppelingen naar Postcode en KvK.

Materiaalbeheer

Van losse verhuurartikelen, tot los- en vast samengestelde artikelen, combinaties en alternatieven.

Multi-warehouse

Van een enkele opslagruimte tot meerdere magazijnen met transfers en interne verplaatsingen van materiaal.

Offertes, verhuur en verkoop

Van offerte tot opdrachtbevestiging en van inhuur, inkoop tot verkoop- en installatieprojecten.

Personeel- en wagenplanning

Gedetailleerde tijdschema’s, uitnodigen van personeel en toewijzen van functies aan jouw projecten.

Uren- en onkostenregistratie

De personeelsmodule voorzien van de uren-, onkosten- en verlof- en overurenregistratie

Backstage mobiele app

Zowel eigen medewerkers als freelancers voorzien van callsheets, feedback en reparatiemeldingen.

Service, repair- en onderhoud

Beheer jouw eigen materialen of service en/of reparaties aan materialen van derden, alsmede inzage in keuringsdagen.

Financiële administratie

Een volledig geïntegreerde Financiële Administratie of koppelingen met externe Financiele pakketten.