Facilitair verhuur

Verhuur je podia, tenten, water-, stroom- en/of sanitair?
(Mobiele) expo, containers en andere faciliteiten? Speciaal voor deze branche hebben wij weer gepaste modules die onmisbaar zijn bij een vlotte automatisering.

Artikel- en tentenconfigurator

Tenten- en Podiabouwers hebben vaak te maken met zeer complexe “samengestelde” artikelen. Het configureren van een tent bijvoorbeeld bestaat vaak uit een vraag- en antwoordspel. Alle vragen die jij nodig hebt voor het samenstellen van een tent of podium kan je zelf per tent of podium instellen. Hoeveel deuren, bruggen, hoeveel “nooduitjes”, hoeveel kopstukken etc. Door het invullen van de vragen genereert RentBuddy volledig automatisch jouw materiaallijst en toont indien gewenst direct de beschikbaarheid van de materialen en kan de prijs in één keer berekenen.

SCAD/ PYTA tekenprogramma koppeling

Met de module Artikelconfigurator krijg je ook direct toegang tot de mogelijkheid om CAD exports te importeren in RentBuddy. Jij maakt een technische tekening in bijvoorbeeld Scad of Pyta en zorgt voor de export. Wij zorgen ervoor dat de artikelen in RentBuddy gereserveerd worden. De koppeling is zo gemaakt dat je ook direct meerdere exports tegelijk kan importeren. Heb jij een festival met 5 area’s en met 5 verschillende tekeningen? Dan kan dit vrijwel in één keer worden geïmporteerd. 

Virtueel Retourmelden

Het is hoogseizoen. De materialen zijn bijna continu in het veld bij jouw projecten. Er is geen tijd te verliezen. De praktijk is daarom ook maar al te vaak dat Project B automatisch materialen nodig heeft van jouw project A. Materialen keren niet terug naar het magazijn, maar worden direct naar de volgende locatie gebracht. Maar wat betekent dat voor jouw materiaalplanning? Inderdaad, materialen zou je kunnen behandelen als “in- en uit“. Maar in jullie vrachtwagens zitten  de materialen uit Project A die doorgaan naar Project B, maar daar niet gebruikt zullen worden. Dus volgens jouw planning zijn ze niet gereserveerd! Maar het moet uiteindelijk wel duidelijk zijn dat ze, ondanks dat ze niet (financieel) verhuurd zijn, niet beschikbaar zijn binnen jouw magazijn.  Voila, onze virtuele planning zorgt voor de volledige planning en inzage.

Personeel- en Wagenplanning

RentBuddy biedt een uitgebreide personeel- en wagenplanning.
Personeel kan gepland worden op projecten, maar ook losse planningen toevoegen is mogelijk.
Tijdens het plannen kan er rekening gehouden worden met beschikbaarheid, verlof en eventuele werktijden. Daarnaast is het uitnodigen van personeel mogelijk via e-mail of RentBuddy App en kunnen er callsheets uitgedraaid worden. 

Offertes uitbrengen

Het versturen van je offertes moet eenvoudig en goed gebeuren. Een goed overzicht van eerder aangemaakte offertes is van groot belang. Een mooie en unieke offerte layout is ook een uitstraling naar buiten toe. Met onze uitgebreide tools kan je offertes mooi en uitgebreid aanmaken zoals jij dat wil!

Vertrouwd door onze gebruikers binnen de facilitaire verhuur

Vraag een demo aan

Spreek met een van onze productspecialisten en ontdek wat Rentbuddy kan doen voor jouw onderneming.