Verhuursoftware

Het meest complete geïntegreerde CRM systeem binnen de verhuurbranche vind je met de verhuursoftware van RentBuddy Rent. Van  Mailingselecties, follow-ups en beheer van jouw relaties in diverse hoedanigheden. Klant, leverancier, freelancer, debiteur, crediteur en meer…

Uw relaties in één overzicht

RentBuddy bevat in de basis al direct een uitgebreide CRM module.
Alle communicatie tussen jouw organisatie en opdrachtgever kunnen vastgelegd worden op één plek. Alle prijsafspraken en documentaties zijn direct benaderbaar. Met een automatische KvK koppeling kunnen Nederlandse organisaties worden overgenomen.

Één centrale plek voor onderhoud

Het aanmaken en onderhouden van je relaties is mogelijk gemaakt op één centrale plek binnen de applicatie. Iedere relatie die aangemaakt is binnen RentBuddy kan gespecifieerd worden als Debiteur, Crediteur, Leverancier, Werknemer, Prospect etc. De basis oftewel stamgegevens van de relaties hoef je hierdoor, indien nodig, maar op één plaats te wijzigen en zullen direct overgenomen worden in de verdere specificering. RentBuddy kent geen beperkingen als het gaat om het aantal adressen en contactgegevens, die u vast wilt leggen bij uw relatie. Meerdere adressen, meerdere telefoonnummers, meerdere emails? Voor  ons geen enkel probleem.

Contactpersonen

Contactpersonen kunnen gekoppeld worden aan één of meerdere organisaties met daarbij ieder de eigen contactgegevens. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een specifiek e-mailadres dat gebruikt wordt per organisatie, waarin jouw contactpersoon werkzaam is.

Contactpersoon Peters koppelen als directeur van leverancier A en tevens contactpersoon als adviseur van een groot evenement van uw opdrachtgever. RentBuddy handelt je relaties zoals de buitenwereld daadwerkelijk is.

Kamer van Koophandel koppeling

Organisaties kunnen tevens aangemaakt worden middels een geïntegreerde Kamer van Koophandel koppeling. Een uitgebreide KvK koppeling maakt het mogelijk om o.a. faillissementen en andere zakelijke wijzigingen te herkennen en met een eenvoudige handeling door te voeren in jouw relatiebeheer.

Importeren van relaties

Als nieuwe klant van RentBuddy kan je eenvoudig en snel jouw relaties importeren d.m.v. het inlezen van een Excel sheet.

Documentregistratie

Achter iedere relatie kan je de documentatie toe- voegen. Denk daarbij aan bezoekverslagen, E-mailverkeer, Werkbonnen, Foto’s , Vergunningen enz.

Commerciële activiteiten

Alle activiteiten betreffende een relatie kunnen geregistreerd en ingedeeld worden in groepen. Zo heb je de beste management- informatie en kan je de hele workflow inzien per relatie. Je hoeft geen activiteit meer te missen.

Relaties indelen, Kenmerken toekennen en labels vastleggen

Jouw relaties kunnen eenvoudig ingedeeld en gefilterd worden op zelfgemaakte Indelingen, Kenmerken en Labels (TAGS). Via diverse schermen binnen RentBuddy kunnen deze labels toegepast worden, denk daarbij aan onze mailingselectie-module of het uitdraaien van jouw relatielijst. Een overzicht van bestaande relaties of relaties die recent zijn aangemaakt zijn zo uit het systeem te exporteren.

Kortingsgroepen

Naast het kunnen indelen van je relaties d.m.v. kenmerken, indelingen en labels, is het daarnaast ook mogelijk om je relaties in te delen in Kortingsgroepen. Per Kortingsgroep kunnen er ook diverse prijsafspraken verbonden zijn.

Prijsafspraken, Kortingen en Staffels

Het goed vast kunnen leggen van prijsafspraken is één van de onderdelen die je goed wilt kunnen beheren. In RentBuddy is het mogelijk om speciale prijsafspraken per artikel – per relatie vast te leggen. Maar kunnen er ook kortingspercentages per artikelgroep, per hoofdgroep of zelfs per individueel artikel specifiek vastgelegd worden. Daarnaast is het eveneens mogelijk om je staffelkorting afwijkend te maken per relatie, waardoor een ieder zijn gewenste- en afgesproken prijs krijgt in zijn of haar offerte.

Beheer jouw projecten sneller
dan voorheen

De meest complete ERP
oplossing voor de verhuurbranche

RentBuddy CRM mag zich meten met gerenommeerde CRM applicaties en koppelingen naar Postcode en KvK.

Materiaalbeheer

Van losse verhuurartikelen, tot los- en vast samengestelde artikelen, combinaties en alternatieven.

Multi-warehouse

Van een enkele opslagruimte tot meerdere magazijnen met transfers en interne verplaatsingen van materiaal.

Offertes, verhuur en verkoop

Van offerte tot opdrachtbevestiging en van inhuur, inkoop tot verkoop- en installatieprojecten.

Personeel- en wagenplanning

Gedetailleerde tijdschema’s, uitnodigen van personeel en toewijzen van functies aan jouw projecten.

Uren- en onkostenregistratie

De personeelsmodule voorzien van de uren-, onkosten- en verlof- en overurenregistratie

Backstage mobiele app

Zowel eigen medewerkers als freelancers voorzien van callsheets, feedback en reparatiemeldingen.

Service, repair- en onderhoud

Beheer jouw eigen materialen of service en/of reparaties aan materialen van derden, alsmede inzage in keuringsdagen.

Financiële administratie

Een volledig geïntegreerde Financiële Administratie of koppelingen met externe Financiele pakketten.