Machine- en Gereedschappenverhuur

Snel verhuren en retourneren middels balieverhuur met kassa-afhandeling. Lange termijnverhuur met periodieke facturering en specifieke tariferingen en schaderegelingen.

Balieverhuur

In tegenstelling tot grote complexe verhuurprojecten, bieden we met name voor de dry-hire een snelle afwikkeling van een verhuurbon. Binnen de party- en gereedschappenverhuur een dagelijkse gang van zaken. De balieverhuur is een snelle vereenvoudigde registratie van jouw verhuuropdrachten.

Tariefstructuur

Artikelen worden vanuit de balie/dryhire verhuur vaak voor langere periodes verhuurd dan bij een reguliere verhuuropdracht. Alle artikelen kunnen worden voorzien van dagprijzen, weekprijzen en wat de volgdagen doen met die prijs. Tijdens een uitgebreide demo laten wij je graag zien wat de mogelijkheden hiervan zijn per artikel.  Denk ook aan garanties, schaderegelingen en andere kortingen en toeslagen.

Kassa en Borg-afrekeningen

Aan de balie worden vaak ook direct de gehuurde artikelen afgerekend middels de kassa. Rentbuddy geeft jouw organisatie de mogelijkheid om de kassa-afhandelingen financieel vast te leggen en de dagelijkse kasstaat middels een Z-afslag af te drukken en te journaliseren. Een onbeperkt aantal kassa’s kunnen worden aangemaakt en verantwoord. 

Waarborgen kunnen per artikel worden vastgelegd en per klant worden bepaald bij het afrekenen. Maak je gebruik van RentBuddy Finance kan na retouren volledig automatisch een betaalbatch voor de bank worden aangemaakt om de borgsommen na verrekening volledig automatisch terug te storten naar de klant.

Personeel en wagenplanning

RentBuddy biedt een uitgebreide personeel- en wagenplanning.
Personeel kan gepland worden op projecten, maar ook losse planningen toevoegen is mogelijk.
Tijdens het plannen kan er rekening gehouden worden met beschikbaarheid, verlof en eventuele werktijden. Daarnaast is het uitnodigen van personeel mogelijk via e-mail of RentBuddy App en kunnen er callsheets uitgedraaid worden.

Offertes uitbrengen

Het versturen van je offertes moet eenvoudig en goed gebeuren. Een goed overzicht van eerder aangemaakte offertes is van groot belang. Een mooie en unieke offerte layout is ook een uitstraling naar buiten toe. Met onze uitgebreide tools kan je offertes mooi en uitgebreid aanmaken zoals jij dat wil! 

Vertrouwd door onze gebruikers in de Machine- en Gereedschappenverhuur

Vraag een demo aan

Spreek met één van onze productspecialisten en ontdek wat Rentbuddy kan doen voor jouw onderneming.