Optie uitzendbureau’s

Uitdagingen te lijf...

Dat het plannen van personeel voor je projecten op dit moment de grootste uitdaging sinds jaren is, is een understatement. Personeelplanners komen overspannen thuis en proberen het overzicht te houden van het grote te kort aan crewleden. De afgelopen weken zijn we samen met een aantal planners in overleg gegaan wat we voor hen zouden kunnen toevoegen aan de personeelsplanning om de grote uitdagingen te lijf te gaan. Uit dit overleg zijn een aantal opties en verbeteringen ontstaan die nu beschikbaar zijn en als extra optie kunnen worden toegevoegd aan je licentie van de personeelsplanning. Deze opties zijn beschikbaar vanaf versie 6.8 van RentBuddy Rent. 

We lichten een aantal opties reeds toe hier op onze website.

 

Uitzendbureau's inzichtelijk

Uitzendbureau’s worden meer-en-meer ingeschakeld om het grote te kort aan personeel op te lossen. Gespecialiseerde Crew Agencies leveren vaak tientallen medewerkers voor een project. Ook die communicatie vraagt steeds meer aandacht. Dus hoe voorkom je dat je als planner, in een toch al oververhitte periode, hier overzicht in houdt? Dat kan o.a. middels de optie Uitzendbureau’s.

Hoe werkt dit?
Als je in het bezit bent van deze optie dan kun je het uitzendbureau of crewbureau eenvoudig aanmaken als relatie. Vervolgens geef je aan middels een indeling dat  naast crediteur de relatie ook een uitzendbureau is. Als je vervolgens binnen het planningsscherm klikt op het uitzendbureau dat je wilt inschakelen, krijg je de mogelijkheid om het aantal crewleden dat je wilt uitnodigen toe te voegen aan de planning. Zodra je dit hebt ingevuld wordt dit direct overal zichtbaar in de planning.

Zo zie je aan het nieuwe icoontje Uitzendbureau dat er binnen het project 3 crewleden van S-Tech Meppen komt in dit voorbeeld. Zo kunnen ze direct worden bevestigd en de afspraken geregistreerd. Ook in het agenda-overzicht van de personeelsplanning wordt zichtbaar dat de medewerkers van het uitzendbureau zijn vastgelegd.

Accreditaties
Soms is het van belang om ook de namen van de uitzendkrachten toe te voegen aan het project. Denk bijvoorbeeld om accreditaties op naam te zetten. Ook dit is nu mogelijk. Wanneer we in het detailscherm van de planning op de naam van het  uitzendbureau klikken met de rechtermuisknop, kan direct de naam aangepast worden en zal deze naam overal zichtbaar worden.

Heb je interesse en denk jij ook dat dit een enorme ondersteuning van je planning kan zijn, neem dan contact op met één van onze accountmanagers.