Over ons

Over ons

Een korte introductie van RentBuddy als uw mogelijke nieuwe automatiseringspartner.

De makers van RentBuddy

Softwareontwikkelaar RentBuddy is al actief in de verhuur sinds 2009 (voorheen OakSoft B.V.). Opgericht door eigenaar Geert van Erven die in het verleden ervaren had dat specialiseren hem tot twee maal toe een marktleiderschap had opgeleverd! De eerste maal ontwikkelde Geert speciale software voor de afvalverwerking, gevolgd door een op maat gesneden softwarepakket voor de advocatuur. Als radiomaker, artiest en DJ bleef, ondanks zijn succes in de andere branches, de evenementenwereld aan hem trekken. Uiteindelijk realiseerde hij opnieuw zijn droom, het ontwikkelen van High End Software voor de professionele verhuurders!

De positieve ontwikkeling van de nieuwe applicatie werd al snel (h)erkend in het boven-segment van de verhuurmarkt. Diverse vooraanstaande verhuurbedrijven wilden de verdere ontwikkeling van RentBuddy ondersteunen. Hun inbreng heeft aan de basis gestaan van het huidige pakket “RentBuddy”. Een product dat duidelijk vanuit de praktijk is ontstaan.

Visie

RentBuddy ziet het als uitdaging om de complexiteit van de verhuurmarkt softwarematig het hoofd te bieden. De oplossingen hiervoor te verwerken in een compleet ERP-pakket, wat binnen het bereik ligt van de serieuze en professionele verhuurder, van klein tot groot. Met dit brede pakket moet men een volledige verhuurorganisatie van A t/m Z kunnen runnen. 

RentBuddy wil absoluut geen “dozenschuiver” zijn of worden. Voorop staat het persoonlijke contact en de samenwerking met de klant. Een echt partnership creëren is een van de belangrijkste pijlers waar wij op rusten!

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuurbranche

Al meer dan 12 jaar zijn wij één van de belangrijkste leveranciers van ERP software voor de evenementenbranche. De AV-verhuur, party-, tent-, podia en sanitair en overige facilitaire toeleveranciers van evenementen maken dankbaar gebruik van het meest complete softwarepakket binnen jouw branche. Het is dan ook niet vreemd dat wij jouw taal spreken. RentBuddy Rent is gemaakt voor en door de branche zelf en onze jarenlange ervaring zorgt er voor dat wij jouw aanspreekpunt zijn voor de automatisering van jouw verhuuractiviteiten.

Wij kijken uit naar
een mooie samenwerking