Extra modules

Haal het maximale uit jouw RentBuddy applicatie en koppel aan extra modules voor nog meer functionaliteiten.

Extra modules

Om nog meer uit de RentBuddy applicatie te halen zijn er extra modules, waarvoor gekozen kan worden.  Diverse koppelingen zijn mogelijk gemaakt met diensten van derden. Zo zijn er koppelingen met Financiele pakketten, Scad, Payt.com debiteurbewaking en MyPonto voor bankafschriften in te lezen. 

Maar er zijn ook extra modules die volledig zijn ontwikkeld door RentBuddy zelf, waaronder de eigen Financieel pakket, Webshop API, Digitaal planbord, Digitale handtekening en koppeling met jouw Excel sheet als Artikelconfigurator.   Of de Scan-en-Herken functie voor RentBuddy Finance.

Webshop API

Jouw Webshopontwikkelaar kan gebruik maken van onze RentBuddy Webshop API welke geschikt is gemaakt voor webshops en/of andere webpagina’s die je zelf bijvoorbeeld onderhanden hebt genomen. 

Middels de Webshop API krijgt jouw webshopontwikkelaar toegang tot de artikelen en kan het ontvangen bestelling direct doorsturen naar RentBuddy. Vanuit RentBuddy krijg je inzage in de ontvangen orders en kunnen deze na fiattering doorgestuurd worden naar jullie orders.

Digitaal Webplanbord materialen en resources

Een digitaal planbord betreffende materialen en resources, die te open is vanuit een webbrowser. Hiermee heb je de mogelijkheid om een weekoverzicht te krijgen van al jullie projecten met daarbij alle resources zoals Personeel, Transport en Artikelen. Het digitaal planbord wordt ook vaak gebruikt om groot op te hangen in het magazijn of kantine van je bedrijf. Het geeft medewerkers direct inzage in de planning.

Uw bankmutaties direct in RentBuddy

- Iedere bankmutatie met een druk op de knop geactualiseerd en voor jouw beschikbaar
- Laat RentBuddy Finance jouw bankmutaties zoveel mogelijk automatisch verwerken
- Betalingen van je debiteuren, vaste maandelijkse mutaties en crediteuren zonder verdere aanpassingen

Ponto koppelt RentBuddy aan tientallen banken in even zoveel landen vanaf € 4,- per maand

Neem contact op met Ponto
Klik Hier

Ponto bankkoppeling

Om digitaal jouw bankafschriften te verwerken binnen de RentBuddy Financiële module, werkt deze module samen met MyPonto via een speciale koppeling. Organisatie MyPonto biedt de mogelijkheid om bankafschriften actueel in RentBuddy beschikbaar te krijgen en deze te verwerken in de administratie.
Vaak kunnen de bankafschriften direct herkend worden in de boekhouding en ook direct geboekt worden.  

Exact online koppeling

Uiteraard heeft een geïntegreerd financieel pakket een grote meerwaarde, daarom biedt RentBuddy een eigen RentBuddy Finance. Hiermee krijg je een veel betere inzage in jouw cijfers. Daarnaast kunnen alle inkoopfacturen direct op het project worden geboekt. Echter kan het zijn dat jij of jouw boekhouder liever werkt met Exact Online. Met onze koppeling naar Exact Online kunnen wij verkoopfacturen en alle journaalposten die daarbij horen, exporteren naar jouw Exact Online omgeving.

Exact Online koppeling

- Stuur je PDF facturen en journaalposten naar Exact online
- Maak nieuwe debiteuren automatisch aan in Exact na het factureren

Exact Online

RentBuddy is geen Exact software partner. Onze export is gebaseerd op de Open API koppeling met Exact.
Ondersteuning op Exact wordt door ons niet verleend en wij adviseren u dit vooraf met jouw Exact Partner of accountant te overleggen.
Klik Hier

Diverse andere financiële koppelingen (snelstart…)

De eigen financiële module RentBuddy Finance is een volwaardig geïntegreerd financieel pakket. Maar wij ondersteunen uiteraard ook diverse financiële applicaties welke door jou of jouw boekhouder wordt gebruikt.  Wanneer dit jouw voorkeur heeft kunnen wij dit tot op zekere hoogte ondersteunen . Daarom koppelen wij ook aan diverse andere financiële applicaties en d.m.v. een koppeling kunnen de verkoopfacturen en debiteuren aangemaakt worden in jouw eigen externe financiële applicatie.

Voor een actuele lijst informeer je bij onze verkoopafdeling.

Paytsoftware.com

Factureren is één, zorgen dat de betalingen op tijd binnen komen zorgen voor een gezonde bedrijfsvoering. Om dit proces zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen heeft RentBuddy een koppeling gemaakt met de servicedienst van paytsoftware.com.

Via Payt worden er automatisch herinneren/ aanmaningen verstuurd naar jouw debiteur. Tevens kan Payt ook gebruikt worden om de facturen uit RentBuddy automatisch te laten versturen en middels IDEAL te laten betalen. Mocht het uitlopen op een incassotraject, dan heb jij volledig voldaan aan de juridische voorwaarden.

Payt.com debiteurenbewaking

- Snellere debiteuren betalingen tot wel 30% sneller
- Volledig geautomatiseerde koppeling van je verkoopfacturen en saldi
-Laat Payt je facturen, herinneringen, aanmaningen, incassi automatisch versturen
- Bied tevens de mogelijkheid de facturen middels IDEAL te laten betalen

Debiteurenbewaking zonder zorgen

Neem contact op met Payt
Klik Hier

Webservices (KVK, RDW, Postcode database)

Met de koppeling van company.info is het mogelijk om relaties automatisch aan te maken vanuit het handelsregister van de KvK. 
Je kan diverse zoektermen opgeven, zoals een deel van de naam, postcode of zelfs het KvK nummer om de relatie op te vragen.
Alle organisaties die opgezocht en aangemaakt zijn d.m.v. deze koppeling, worden gekoppeld aan jouw eigen account. Met één druk op de knop kan je ook direct de relatiegegevens actualiseren. Gaat een bedrijf failliet, uitgeschreven, naam gewijzigd of verhuisd, dan is dit direct te actualiseren.

Ook kent deze koppeling een integratie met de Nederlandse postcode database. Wanneer je de postcode en het huisnummer opgeeft overal in RentBuddy waar je een adres kunt vastleggen, zal het adres direct naar voren komen.

Als laatste heeft RentBuddy de RDW koppeling toegepast, die ook aangeleverd wordt door deze koppeling. Daarmee kan je zoeken op kenteken en krijg je alle technische gegevens van het vervoermiddel tot jouw beschikking, inclusief de wettelijke vervaldatum van de APK keuring.

Artikel-configurator

De kracht van de Artikelconfigurator is dat je met een eigen Microsoft Excelsheet een berekening van de artikelsamenstelling kan maken voor jouw artikelen en dat de uitkomst van dat Excelsheet direct wordt verstuurd naar RentBuddy zonder dat de gebruiker ook maar iets hoeft te doen.  De Artikelconfigurator lijkt een volledig geintegreerd spel van vraag en antwoord. Dit kan ingezet worden voor het berekenen van complexe tenten, podia of zelfs voor de transportberekeningen, balasten en tribunes. De kracht zit in jouw Excel.

SCAD/ PYTA tekenprogramma koppeling

Met de module Artikelconfigurator krijg je ook direct toegang tot de mogelijkheid om SCAD exports te importeren in RentBuddy. Jij maakt een technische tekening in Scad of Pyta en zorgt voor de export. Wij zorgen ervoor dat de artikelen in RentBuddy gereserveerd worden. Als standbouwer is het natuurlijk van belang om de materialen beschikbaar te hebben tijdens de beurs van de klant. Echter een visuele presentatie maakt dit helemaal af.
De koppeling is zo gemaakt dat je ook direct meerdere exports tegelijkertijd kan importeren. Dus 6 mainstages in één offerte? Geen probleem. Iedere import komt automatisch op een aparte taak te recht. 

DigiSign (Digitaal ondertekenen)

Met de extra module RentBuddy DigiSign kan je ervoor zorgen dat de offertes digitaal ondertekend kunnen worden d.m.v. ons eigen systeem .
De webpagina is in jouw eigen stijl op te maken, zodat jouw eigen huisstijl doorgevoerd wordt.

Tevens wordt bij ondertekening in RentBuddy een signaal afgegeven en ontvang je automatisch een mail met de bevestiging.

RentBuddy OnRoute

Routeplanningen, samenstellen van ritten, beladingen en de meest optimale route bepalen. Rekeninghoudend met halen en brengen, tijdwindows waarin de klant de materialen verwacht te ontvangen of op te laten halen. Met de mobiele App RentBuddy EnRoute stuur jij jouw chauffeurs op pad met alle informatie die ze nodig hebben.

RentBuddy OnRoute geeft inzage in:

  1. Adressen en routevolgorde
  2. Gewenste (lever/ophaal) tijden van de klant
  3. Mogelijkheid voor handtekening voor ontvangst
  4. Maken van foto’s (bij schades bijvoorbeeld)
  5. Planning kan direct zien welke opdrachten zijn uitgevoerd.
  6. Tijdslots kunnen worden aangemaakt
  7. LIVE kunnen wijzigingen en opmerkingen worden doorgegeven zowel aan de chauffeur dan wel de chauffeur aan de planning/opdracht.

WhatsApp business

In de personeelsplanning is het mogelijk om een koppeling te maken met de WhatsApp business API. Je dient daarvoor wel aan alle voorwaarden van WhatsApp te voldoen.  Maar het wordt dan ook mogelijk om personeel en freelancers, naast E-mail en de BackStage App, ook uitnodigingen via vaste templates te versturen.

Met eenvoudige knoppen kan men direct reageren.  Ook al krijg je niet alle functionaliteiten van WhatsApp op dit moment, een nieuwe module die enorm gewaardeerd wordt door onze planners en medewerkers.

Beheer jouw projecten sneller
dan voorheen

De meest complete ERP
oplossing voor de verhuurbranche

RentBuddy CRM mag zich meten met gerenommeerde CRM applicaties en koppelingen naar Postcode en KvK.

Materiaalbeheer

Van losse verhuurartikelen, tot los- en vast samengestelde artikelen, combinaties en alternatieven.

Multi-warehouse

Van een enkele opslagruimte tot meerdere magazijnen met transfers en interne verplaatsingen van materiaal.

Offertes, verhuur en verkoop

Van offerte tot opdrachtbevestiging en van inhuur, inkoop tot verkoop- en installatieprojecten.

Personeel- en wagenplanning

Gedetailleerde tijdschema’s, uitnodigen van personeel en toewijzen van functies aan jouw projecten.

Uren- en onkostenregistratie

De personeelsmodule voorzien van de uren-, onkosten- en verlof- en overurenregistratie

Backstage mobiele app

Zowel eigen medewerkers als freelancers voorzien van callsheets, feedback en reparatiemeldingen.

Service, repair- en onderhoud

Beheer jouw eigen materialen of service en/of reparaties aan materialen van derden, alsmede inzage in keuringsdagen.

Financiële administratie

Een volledig geïntegreerde Financiële Administratie of koppelingen met externe Financiele pakketten.