RentBuddy BackStage

Van groot belang is de communicatie over jouw opdrachten met jouw medewerkers en freelancers. Jouw maatje in het veld is de vernieuwde RentBuddy BackStage App.

RentBuddy BackStage en BackStage Pro

Breid jouw Rentbuddy verhuursoftware uit met de RentBuddy BackStage App voor Android en/of IOS. Wanneer je in het bezit bent van de RentBuddy BackStage module is er een BackStage App GRATIS te downloaden voor al jouw medewerkers en freelancers. Met de betaalde BackStage Pro versie krijg je vele extra handige functies er bij om je verhuuractiviteiten nog beter te kunnen faciliteren.

Als gebruiker van de RentBuddy App, hetzij als freelancer of medewerker bij meerdere bedrijven, heb je de mogelijkheid om je aan te melden bij die bedrijven, die ook gebruik maken van de RentBuddy  BackStage App. Je kunt dus voor meerdere bedrijven werken met één App als je  gebruik maakt van RentBuddy.

Deze App is ook wel bekend als de RentBuddy Backstage 

De verschillen tussen de GRATIS versie en de betaalde PRO versie vind je op deze pagina.

Uren- en onkosten-registratie

Het registreren van jouw uren en onkosten kunnen snel ingevoerd worden via de RentBuddy App. Deze kunnen vastgelegd worden per project maar ook zonder een project is urenregistratie en declareren mogelijk.  Start je werkdag door je aan te melden op de App en start met klokken. Aan het eind van je werkdag klok je eenvoudig uit en kun je de totale tijd direct op je urenstaat registreren. 

Declaraties van parkeergelden, lunch- en dinerbonnen en overige onkosten kunnen direct op het project en op jouw naam worden vastgelegd.  Alle uren en onkosten worden in de backoffice op kantoor gefiatteerd en gevalideerd. Dan kan ook door de crewchief worden gecontroleerd of de kosten en uren correct zijn vastgelegd. Zodra de uren en kosten zijn gefiatteerd zijn ze door de medewerker alleen nog maar in te zien, maar niet meer te wijzigen.

Planning

Het inzien van de planning staat aan de basis van de RentBuddy App.  De planning is altijd actueel via de app en kan op ieder gewenst moment bekeken worden.
Het afdrukken van de planning op papier is niet meer noodzakelijk, maar uiteraard nog altijd mogelijk.  

Beschikbaarheid en verlof

Als medewerker of als freelancer wil je eenvoudig en snel jouw beschikbaarheid doorgeven aan de organisatie. Aanvragen van verlof en het inzien van jouw verlofdagen is mogelijk gemaakt in de RentBuddy App. 

Projecten

Je wil zoveel mogelijk projectinformatie tot je beschikking krijgen.
Documenten zoals Callsheets, Werkbonnen en Tekeningen kunnen met behulp van RentBuddy SmartDocs gedeeld worden tussen RentBuddy en RentBuddy App.
Klantgegevens, locatiegegevens en andere memo’s zijn te bekijken via de Rentbuddy App. Een materiaallijst mag uiteraard ook niet ontbreken!

Artikelen

Via de RentBuddy App kan je direct de voorraad en beschikbaarheid bekijken van artikelen. Daarnaast is het ook mogelijk gemaakt om direct instructies, beschrijvingen, afmetingen en gewichten van artikelen in te zien.

RentBuddy BackStage App

RentBuddy App is beschikbaar voor Android en IOS (Apple) en kan GRATIS worden geïnstalleerd door jouw medewerkers of freelancers. Het is daarbij ook mogelijk gemaakt dat de medewerker of freelancer de RentBuddy App kan gebruiken voor meerdere organisaties die in het bezit zijn van de RentBuddy App module.

Voor het vastleggen en ophalen van documentatie is de RentBuddy SmartDocs verreist.  Met RentBuddy SmartDocs wordt de documentatie opgeslagen in de cloud en dus ook beschikbaar gesteld voor de RentBuddy App.

Met een BackStage Pro account heb je daarnaast de mogelijkheid om nog meer functionaliteiten toe te voegen aan je verhuurbedrijf.

Beheer jouw projecten sneller
dan voorheen

De meest complete ERP
oplossing voor de verhuurbranche

RentBuddy CRM mag zich meten met gerenommeerde CRM applicaties en koppelingen naar Postcode en KvK.

Materiaalbeheer

Van losse verhuurartikelen, tot los- en vast samengestelde artikelen, combinaties en alternatieven.

Multi-warehouse

Van een enkele opslagruimte tot meerdere magazijnen met transfers en interne verplaatsingen van materiaal.

Offertes, verhuur en verkoop

Van offerte tot opdrachtbevestiging en van inhuur, inkoop tot verkoop- en installatieprojecten.

Personeel- en wagenplanning

Gedetailleerde tijdschema’s, uitnodigen van personeel en toewijzen van functies aan jouw projecten.

Uren- en onkostenregistratie

De personeelsmodule voorzien van de uren-, onkosten- en verlof- en overurenregistratie

Backstage mobiele apps

Zowel eigen medewerkers als freelancers voorzien van callsheets, feedback en reparatiemeldingen.

Service, repair- en onderhoud

Beheer jouw eigen materialen of service en/of reparaties aan materialen van derden, alsmede inzage in keuringsdagen.

Financiële administratie

Een volledig geïntegreerde Financiële Administratie of koppelingen met externe Financiele pakketten.