Partyverhuur

B2B evenementen, feesten- en partijen? Deze branche heeft speciale behoeftes.
Koppeling naar uw webshop, schoonmaakkosten en breuk, manco’s en emballage? En wat te denken van onze nieuwe balieverhuur en haal- en brengservice.

partyfoto1

Artikelconfigurator

Naast het leveren van de verhuurmaterialen levert men vaak ook de Catering. Ook daarvoor wordt vaak de artikelconfigurator gebruikt. Middels een door jou zelf in te richten vraag- en antwoordspel kan RentBuddy volledig zelfstandig een voorstel doen van een samengesteld artikel of set. Denk bijvoorbeeld aan de vraag hoeveel gasten er op het evenement van jouw klant uitgenodigd zijn, zijn er kinderen aanwezig, wil men wijn of bier en wenst men het bier uit flesjes of uit de tap? Nadat de vragen zijn gesteld genereert Rentbuddy volautomatisch een drankvoorstel om te reserveren als verkoopartikelen op jouw verhuurproject. RentBuddy toont direct de beschikbaarheid van jouw voorraad en kan desgewenst op deze manier direct ingekocht worden bij jullie leverancier. 

Schoonmaakkosten

Binnen de partyverhuur is er uiteraard meestal sprake van schoonmaakkosten. Er zijn verhuurders die dit als vaste prijs c.q. opslag doorbelasten aan de klant. Maar evenzo vaak komen wij tegen dat uitsluitend gebruikt servies, bestek en glaswerk wordt doorbelast voor schoonmaakkosten. RentBuddy ondersteunt beide en vanuit het retouren-scherm kan direct gekozen worden hoeveel schoonmaak -kosten moeten worden doorbelast.

Manco's en tekorten

Naast de schoonmaakkosten kan op het retouren-scherm ook direct gekozen worden om manco’s te registreren. Deze manco’s kunnen vooruitgeschoven worden naar een later tijdstip, waardoor de klant in de gelegenheid wordt gesteld om op zoek te gaan naar de vermiste materialen. Mochten materialen niet geretourneerd worden, dan heb je de keuze om de manco’s direct af te boeken van jouw voorraad. Of je de materialen doorbelast aan jouw klant is uiteraard aan jullie. Dit zal sterk afhankelijk zijn van jouw kosten. De afhandeling en facturering gaat vervolgens volledig automatisch. 

Webshop

RentBuddy laat de specialisten hun werk doen. Het ontwikkelen van een webshop is werk van specialisten. Middels een API koppelen servicebureaus direct aan de Rentbuddy applicatie. Weborders worden direct geïmporteerd in de RentBuddy applicatie en materialen kunnen met 1 druk op de knop beschikbaar worden gemaakt op jouw webshop.  

Personeel- en wagenplanning

RentBuddy biedt een uitgebreide personeel- en wagenplanning.
Personeel kan gepland worden op projecten, maar ook losse planningen toevoegen is mogelijk.
Tijdens het plannen kan er rekening gehouden worden met beschikbaarheid, verlof en eventuele werktijden. Daarnaast is het uitnodigen van personeel mogelijk via e-mail of RentBuddy App en kunnen er callsheets uitgedraaid worden.

Offertes uitbrengen

Het versturen van je offertes moet eenvoudig en goed gebeuren. Een goed overzicht van eerder aangemaakte offertes is van groot belang. Een mooie en unieke offerte layout is ook een uitstraling naar buiten toe. Met onze uitgebreide tools kan je offertes mooi en uitgebreid aanmaken zoals jij dat wil.  

Vertrouwd door onze klanten in de Party- en Horecaverhuur

Vraag een demo aan

Spreek met een van onze productspecialisten en ontdek wat Rentbuddy kan doen voor jouw onderneming.