BackStage Pro

Ben je helemaal weg van onze GRATIS BackStage App en op zoek naar nog meer functionaliteiten? Dan kennen we ook de uitgebreidere BackStage Pro versie. Al vanaf € 2,50 per device per maand krijg je er vele extra opties erbij.

RentBuddy BackStage Pro

Breid jouw Rentbuddy verhuursoftware uit met de RentBuddy BackStage App voor Android en/of IOS. Wanneer je in het bezit bent van de RentBuddy BackStage Pro module is er de BackStage Pro versie en krijg je vele extra handige functies er bij om je verhuuractiviteiten nog beter te kunnen faciliteren.

RentBuddy BackStage

De gratis BackStage App als aanvulling op je BackStage Module
0
00
GRATIS
 • ZIE HIERONDER ALLE FUNCTIES VAN DE GRATIS BACKSTAGE PRO
GRATIS

BackStage Pro

De meest uitgebreide en professionele versie van de BackStage App
2
50 *
* per named device/maand
 • NIEUWE INTERFACE MET EENVOUDIGE DASHBOARD
 • WHATSAPP MOGELIJKHEDEN
 • CREW GEZOCHT
 • ONZICHTBAAR PLANNEN
 • CHECKLIST PUNTEN
 • UITNODIGINGEN MET FILTERS EN BETERE INZAGES
 • EXTRA COMMUNICATIE BIJ DE UITNODIGINGEN
 • ARTIKEL TOEVOEGEN AAN PROJECT/CONTRACT
 • LOCATIE BEZOEK (november 2022)
 •  
NIEUW

WhatsApp integratie

De integratie met WhatsApp is de nieuwste optie die toegevoegd kan worden aan je RentBuddy licentie. Met de WhatsApp business koppeling kunnen direct vanuit de planning medewerkers worden uitgenodigd door hen direct een uitnodiging te sturen via WhatsApp. Je medewerkers/freelancers kunnen aangeven of ze beschikbaar zijn voor jouw project door in het WhatsApp bericht de acceptatieknop te gebruiken. De WhatsApp integratie is uitsluitend beschikbaar in combinatie met BackStage Pro. Het is een EXTRA optie bovenop Backstage PRO

Voorwaarden:
Om gebruik te kunnen maken van WhatsApp in combinatie met RentBuddy moet je in het bezit zijn van een zakelijk facebook account.
Zoals bekend is de eigenaar achter WhatsApp het bedrijf Meta.

klik hier om een facebook account aan te maken of te beheren.

Naast dit zakelijke account moet je ook in het bezit zijn van een mobiel nummer hebben dat nog niet elders of eerder gekoppeld is geweest aan een facebook account. 

Daarnaast kun je niet zo maar berichten gaan sturen naar WhatsApp. De grootste impact van de koppeling is dat je zonder toestemming van je crew er geen communicatie mogelijk is. Immers men wil misbruik (van spam) voorkomen. Daarom moet je in je account
templates aanmaken die door WhatsApp vooraf goedgekeurd moeten worden. Die goedkeuring gaat normaal vrij snel.
Onze ervaring is dat het al vaak binnen 15 minuten goedgekeurd is, wanneer jouw template aan de voorwaarden van WhatsApp is voldaan.
Voor het aanmaken van de templates gaat het RentBuddy team jou helpen. 

Ook moet je business account
geverifieerd worden. Als dat nog niet is gebeurd doorloop dit proces dan als eerste, Alvorens de integratie mogelijk gemaakt kan worden.

Prijzen en Tarieven
https://www.messagebird.com : Om te integreren met WhatsApp maken wij gebruik van de MessageBird WhatsApp API. Wat je tot nu toe gedaan hebt is allemaal GRATIS maar de API is uiteraard gekoppeld aan een betaalde account. Ga naar www.messagebird.com en maak je account aan. 
Op de website van messagebird staan de actuele prijzen per bericht.
(01-07-2022: Op dit moment zijn de eerste 1000 berichten per maand GRATIS, maar controleer dit altijd even na bij Messagebird)

Op je dashboard van je Messagebird account kies je voor
WhatsApp / Kanaal installeren.  Laat je begeleiden door de vele vragen die nodig zijn om je identiteit als bedrijf te identificeren. Vervolgens maak je een WhatsApp kanaal aan. Via dit kanaal staat je opnieuw een goedkeuring te wachten. Zo moet je je telefoonnummer koppelen aan het WhatsApp kanaal, moet je de bedrijfsgegevens correct invullen en ontvang je uiteindelijk een zogenaamd WABA ID waarmee je account wordt goedgekeurd door Messagebird.

Wij begrijpen dat het inrichten van MessageBird / Kanalen en Templates een technische uitdaging is.
Daarom hanteren wij ook een vaste tarief voor het installeren hiervan. Voor de actuele prijs, neem contact op met onze salesafdeling.
Voordat de installatie kan plaatst vinden, dient eerst de bovengenoemde volwaarden zijn voldaan en afgerond

 

 

Crew Gezocht

Op het allerlaatste moment meldt een medewerker zich ziek. Je kunt uiteraard nieuw personeel gaan plannen en uitnodigen maar daar is steeds vaker minder tijd voor. Met de BackStage Pro heb je de mogelijkheid om iedereen die een BackStage Pro account heeft inzage te geven in jouw zoektocht zonder ze persoonlijk uit te nodigen.  Met een druk op de knop kunnen ze direct laten weten of ze beschikbaar zijn voor voor de gezochte functie.

Onzichtbaar plannen

Een andere optie die we aan BackStage Pro hebben toegevoegd is het onzichtbaar kunnen plannen. Als planner kun je daarmee planningen voorbereiden zonder dat deze zichtbaar zijn in de BackStage Pro app. Pas wanneer je volledig gereed bent kun je deze als het ware “publiceren” in je BackStage Pro.

Checklistpunten

Een inmiddels steeds meer gebruikte functie binnen RentBuddy zijn de checklistpunten. Daarom hebben we deze dan nu ook volledig beschikbaar gemaakt in BackStage Pro.  Alle openstaande en afgehandelde checklistpunten zijn zichtbaar en kunnen worden onderhouden in je app.

Uitnodigingen met filters

De interface van de uitnodigingen is in BackStage Pro enorm uitgebreid. Zo is direct zichtbaar op welke uitnodigingen nog gereageerd moet worden, welke uitnodigingen nog in optie staan en welke definitief of afgehandeld zijn.

Daarnaast hebben we de communicatie toegevoegd aan de uitnodigingen die direct weer zichtbaar zijn voor de planner in het planningsscherm van RentBuddy.

Artikelen toevoegen

In de fieldservice onderhoud is het handig dat direct op het project een artikel kan worden toegevoegd. Zo kunnen bijvoorbeeld reparatie- of vervangende artikelen direct door de field-engineer worden vastgelegd. 

Locatiebezoek

Op dit moment wordt er door ons team hard gewerkt aan de nieuwe optie ‘Locatiebezoek’ welke uitsluitend beschikbaar is in BackStage Pro. Zodra deze optie is toegevoegd aan BackStage Pro zullen we jou verder informeren over deze zeer gewilde optie.

Beheer jouw projecten sneller
dan voorheen

De meest complete ERP
oplossing voor de verhuurbranche

RentBuddy CRM mag zich meten met gerenommeerde CRM applicaties en koppelingen naar Postcode en KvK.

Materiaalbeheer

Van losse verhuurartikelen, tot los- en vast samengestelde artikelen, combinaties en alternatieven.

Multi-warehouse

Van een enkele opslagruimte tot meerdere magazijnen met transfers en interne verplaatsingen van materiaal.

Offertes, verhuur en verkoop

Van offerte tot opdrachtbevestiging en van inhuur, inkoop tot verkoop- en installatieprojecten.

Personeel- en wagenplanning

Gedetailleerde tijdschema’s, uitnodigen van personeel en toewijzen van functies aan jouw projecten.

Uren- en onkostenregistratie

De personeelsmodule voorzien van de uren-, onkosten- en verlof- en overurenregistratie

Backstage mobiele apps

Zowel eigen medewerkers als freelancers voorzien van callsheets, feedback en reparatiemeldingen.

Service, repair- en onderhoud

Beheer jouw eigen materialen of service en/of reparaties aan materialen van derden, alsmede inzage in keuringsdagen.

Financiële administratie

Een volledig geïntegreerde Financiële Administratie of koppelingen met externe Financiele pakketten.