AV- Video, Licht en Geluid

Met name is er binnen deze verhuurbranche vaak sprake van volledig Full-service verhuur.
Vooral de personeel- en wagenplanning is een onmisbare module. 

Personeel- en wagenplanning

Als Full-service leverancier lever je niet alleen de materialen vaak in meerdere tijdlijnen en over meerdere podia en area, maar zorg je tevens voor de opbouw en het leveren van de crew. Maar al te vaak kan je niet zonder de inzet van extra freelancers. Hoe nodig je ze uit?  Via een eigen dispatcher communiceer je eenvoudig via mail, de RentBuddy BackStage APP en zelfs een mogelijkheid om te communiceren via de module WhatsApp. Met RentBuddy kan je eenvoudig een tijdschema maken voor meerdaagse evenementen, de personeelsbehoefte op de diverse tijdlijnen vastleggen en uiteraard direct jouw eigen personeel inplannen. 

BackStage

We gaan steeds meer digitaliseren. Dat betekent ook dat we af willen van het versturen van de paklijsten en callsheets. Met de App RentBuddy BackStage heb je inmiddels een volledig subsysteem naast RentBuddy om jouw planning compleet te maken. Al jullie eigen medewerkers en freelancers kunnen toegang krijgen tot de volledige informatie van het project. Tevens kunnen freelancers en medewerkers hun uren en onkosten registreren.

Evenementenmodule

De Evenementenmodule van RentBuddy is een uitstekende tool om op eenvoudige wijze evenementen vast te leggen, die vervolgens met één druk op de knop eenvoudig omgezet kunnen worden naar een Project.

Personeel- en wagenplanning

RentBuddy biedt een uitgebreide personeel- en wagenplanning.
Personeel kan gepland worden op projecten, maar ook losse planningen toevoegen is mogelijk.
Tijdens het plannen kan er rekening gehouden worden met beschikbaarheid, verlof en eventuele werktijden. Daarnaast is het uitnodigen van personeel mogelijk via e-mail of RentBuddy App en kunnen er callsheets uitgedraaid worden.

Offertes uitbrengen

Het versturen van je offertes moet eenvoudig en goed gebeuren. Een goed overzicht van eerder aangemaakte offertes is van groot belang. Een mooie en unieke offerte layout is ook een uitstraling naar buiten toe. Met onze uitgebreide tools kan je offertes mooi en uitgebreid aanmaken zoals jij dat wil! 

Vertrouwd door onze gebruikers in de AV-, Video-, Licht- en Geluidsbranche

Vraag een demo aan

Spreek met 1 van onze productspecialisten en ontdek wat Rentbuddy kan doen voor jouw onderneming.