Extra module – accordion

Extra module

Het meest complete ERP systeem binnen de verhuurbranche. Van offerte tot facturering met een eigen geïntegreerd financieel pakket.

Extra modules

Om nog meer uit de RentBuddy applicatie te halen zijn er extra modules, waarvoor gekozen kan worden. Diverse koppelingen zijn mogelijk gemaakt met diensten van derden. Partijen voor; koppelingen met Financiële pakketten, Scad tekenen, Payt.com debiteurbewaking en MyPonto voor bankafschriften in te lezen. Maar er zijn ook extra modules die volledig zijn ontwikkeld door RentBuddy zelf, waaronder de Webshop API, Digitaal planbord, Digitale handtekening en koppeling met jouw Excel sheet als Artikelconfigurator. 

Jouw Webshop ontwikkelaar kan gebruik maken van onze RentBuddy Webshop API, die geschikt is gemaakt voor webshops en/of andere webpagina’s, die je zelf bijvoorbeeld onderhanden hebt genomen.
Wij bieden jou toegang tot onze gegevens d.m.v. die API.

Een digitaal planbord betreffende materialen en resources, die te open is vanuit een webbrowser. Hiermee heb je de mogelijkheid om een weekoverzicht te krijgen van jouw projecten met daarbij alle resources zoals Personeel, Transport en Artikelen. Handig om bijvoorbeeld in de kantine toonbaar te maken.

  • Om digitaal jouw bankafschriften te verwerken binnen de RentBuddy Financiële module, werkt deze module samen met MyPonto via een speciale koppeling. Organisatie MyPonto biedt de mogelijkheid om bankafschriften actueel in RentBuddy beschikbaar te krijgen en deze te verwerken in de administratie.
    Vaak kunnen de bankafschriften direct herkend worden in de boekhouding en ook direct geboekt worden.

Uiteraard heeft een ingebouwd financiële pakket een grote meerwaarde, daarom biedt RentBuddy een eigen RentBuddy Financiële module aan. Hiermee kan je nog beter inzien waar de daadwerkelijke financiële cijfers vandaan komen en is alles snel te traceren. Echter kan het zomaar zijn dat jij of jouw boekhouder liever werkt met Exact Online. Met onze koppeling naar Exact Online kunnen wij verkoopfacturen en alle journaalposten die daarbij horen, importeren naar jouw Exact Online omgeving.

De kracht van de Artikelconfigurator is dat je met een eigen Microsoft Excelsheet een berekening kan maken voor jouw artikelen en dat de uitkomst van dat Excelsheet direct in te lezen is in RentBuddy. De Artikelconfigurator kan ingezet worden voor het berekenen van tenten, podia of zelfs voor transportberekeningen, balasten en tribunes. De kracht zit in jouw Excel.

Uiteraard heeft een ingebouwd financiële pakket een grote meerwaarde, daarom biedt RentBuddy een eigen RentBuddy Financiële module aan. Hiermee kan je nog beter inzien waar de daadwerkelijke financiële cijfers vandaan komen en is alles sneller te traceren. Echter kan het zomaar zijn dat jij of jouw boekhouder liever werkt met een externe financiële applicatie. Wij ondersteunen daarom diverse andere financiële applicaties en d.m.v. een koppeling kunnen de verkoopfacturen en debiteuren aangemaakt worden in jouw eigen externe financiële applicatie.

Het bewaken van jouw debiteuren en het goed bij kunnen houden van de verkoopfacturen is van groot belang. RentBuddy heeft daarom een koppeling gemaakt met de servicedienst van paytsoftware.com.
Via paytsoftware.com worden er automatisch herinneren/ aanmaningen gestuurd naar de debiteur.
voor meer informatie over Payt software, kan je de website van Payt software bezoeken.

Met de Webservice koppeling is het mogelijk om relaties aan te maken vanuit het KvK register.
Je kan diverse zoektermen opgeven zoals een deel van de naam, postcode of zelfs het KvK nummer.
Alle organisaties die opgezocht en aangemaakt zijn d.m.v. de Webservice koppeling, worden gekoppeld aan jouw eigen account. Met 1 druk op de knop kan je ook direct de relatiegegevens actualiseren.
Gaat een bedrijf failliet, uitgeschreven, naam gewijzigd of verhuisd, dan is dit bij te werken met 1 druk op de knop.

Ook kent webservices een koppeling met de Nederlandse postcode database.
Wanneer je de postcode en het huisnummer opgeeft, zal het adres direct naar voren komen.

Als laatste heeft RentBuddy de RDW koppeling toegepast, die ook aangeleverd wordt door de Webservice dienst. Daarmee kan je zoeken op kenteken en krijg je alle technische gegevens tot jouw beschikking.

Met de module Artikelconfigurator krijg je ook direct toegang tot de mogelijkheid om SCAD exports te importeren in RentBuddy. Jij maakt een technische tekening in Scad of Pyta en zorgt voor de export. Wij zorgen ervoor dat de artikelen in RentBuddy gereserveerd worden.
De koppeling is zo gemaakt dat je ook direct meerdere exports tegelijk kan importeren.
Heb jij een festival met 5 area’s en met 5 tekeningen, dan kan dit vrijwel in 1 keer geïmporteerd worden.

Beheer jouw projecten sneller
dan voorheen

De meest complete ERP
oplossing voor de verhuurbranche

RELATIEBEHEER (CRM)

RentBuddy CRM mag zich meten met gerenommeerde CRM applicaties en koppelingen naar Postcode en KvK.

MATERIAALBEHEER

Van losse verhuurartikelen, tot los- en vast samengestelde artikelen, combinaties en alternatieven.

MULTI-WAREHOUSE

Van een enkele opslagruimte tot meerdere magazijnen met transfers en interne verplaatsingen van materiaal.

OFFERTES, VERHUUR EN VERKOOP

Van offerte tot opdrachtbevestiging en van inhuur, inkoop tot verkoop- en installatieprojecten.

PERSONEEL- EN WAGENPLANNING

Gedetailleerde tijdschema’s, uitnodigen van personeel en toewijzen van functies aan jouw projecten.

UREN- EN ONKOSTENREGISTRATIE

De personeelsmodule voorzien van de uren-, onkosten- en verlof- en overurenregistratie

BACKSTAGE MOBIELE APP

Zowel eigen medewerkers als freelancers voorzien van callsheets, feedback en reparatiemeldingen.

SERVICE, REPAIR- EN ONDERHOUD

Beheer jouw eigen materialen of service en/of reparaties aan materialen van derden, alsmede inzage in keuringsdagen.

FINANCIELE ADMINISTRATIE

Een volledig geïntegreerde Financiële Administratie of koppelingen met externe Financiele pakketten.