Aanmelden bij RentBuddy

Voeg Materiaal afbeeldingen toe

Deel 1: Voeg een afbeelding toe aan materiaal items.

• Dubbelklik op een materiaalitem in de category Materiaal module
  • Upload onder Bestanden de afbeelding.
  • Klik op de knop Meer opties more_vert naast je afbeelding en selecteer edit Bewerken.
  • Selecteer onder Weergeven in documenten “Ja”.
  • Opslaan

Deel 2: toon de afbeelding in documenttemplate

• Dubbelklik op een materiaalitem in de category Materiaal module
  • Upload onder Bestanden de afbeelding.
  • Klik op de knop Meer opties more_vert naast je afbeelding en selecteer edit Bewerken.
  • Selecteer onder Weergeven in documenten “Ja”.
  • Opslaan

De module “Materiaal” in het template wordt opnieuw geladen en geeft de afbeeldingen van het materiaal weer. Om de positionering van afbeeldingen te wijzigen, kunnen de eigenschappen van de afbeeldingenkolom bewerkt worden (zie stap 4 hierboven).

Wijzig de knop voor digitale ondertekening

De digitale ondertekening smodule voegt een knop toe aan uw sjabloon, waarmee uw klant een offerte digitaal kan ondertekenen. Wanneer de klant op deze knop klikt, wordt hij naar een webpagina geleid waar hij een handtekening kan zetten.